Tatueringsborttagning

Q-switched YAG Laser Att ta bort Tatueringar

Det har blivit allt mer vanligt i dag att ta bort Tatueringar och i dag finns det bra Lasrar för detta. YAG-Lasern är den mest etablerade och utprovade Lasermetoden för att ta bort tatueringar. Det är en väldokumenterad metod som idag räknas som den mest effektiva och den används över hela världen.
Laserljuset slår sönder pigmentet i tatueringen som sedan tas omhand av de vita blodkropparna/lymfsystemet. Risken för ärrbildning är minimal och de flesta tatueringar försvinner helt, men en del kan efterlämna rester av pigment eller en svag skugga.
Man kan aldrig garantera att 100% av tatueringen försvinner helt.
Svart färg och mörka färger är enklast att ta bort.
Grön färg är den svåraste.
Ljusare färger är svårare än mörka och det behövs i regel flera behandlingar.
Metallfärger och neonfärger kan tyvärr inte behandlas.

Hur många behandlingar

Det kan behövas mella 5-10 behandlingar eller fler, beroende på ålder, färg och var den sitter. Hemmagjorda tatueringar är lättare och går oftast fortare att ta bort. En del kan känna det som att ett gummiband snärtar över huden under behandlingen, men detta gäller inte alla.
Under behandlingen blir det som en vit-gråaktig hinna direkt över tatueringen, detta är för pigmentet i färgen slås sönder. Efter ca: 30 min lägger det sig och färgen kommer tillbaka, fast svagare och svagare efter varje gång.
Det skall gå ca: 8 veckor mellan varje tatueringsborttagning.
Man har skyddsglasögon på sig under behandlingen.
Det gäller att ha tålamod när man skall ta bort en tatuering.
Jag tar alltid medicinsk laser efteråt som jag använder för att läka fortare och jag har ännu inte haft någon som har fått ärr efter mina behandlingar. 
Skötselråd efter behandlingen får ni hos mig för att det skall läka ordentligt.

Kontraindikationer:
Gravid eller ammande, ej vid feber eller förkylning. Ej ni som äter blodförtunnande medicin.

Kroppsscanning (QRMA)

Scanning av ditt hälsotillstånd
På bara några minuter läser scanningen av dina olika organ i kroppen. Hjärta-kärl (kollesterol, blodfetter mm) Njurar, lever, galla, lungor, mag-tarm systemet, saltsyra och tarmbakterier. PH värdet syra-bas balansen, benmineraliseringen, osteoporos, allergier mm. Nivåerna av vitaminer, mineraler, enzymer, aminosyror, gifter, hormonsystemet, sköldkörteln, bunjurar, äggstockar, livmoder och mycket mera. Signaler från elekromagnetiska vågor från kroppens olika celler gör så att scanningen läses av snabbt och enkelt. Det fungerar ungefär som ett ultraljud. Detta är en vetenskaplig beprövad metod som många läkare och terapeuter använder sig utav i många olika länder.

Ett bra sätt att förebygga framtida sjukdomar och problem. Maskinen läser av 29 olika hälsotillstånd. 85-90% tillförlitligt resultat.