HIFU-ansiktslyft

HIFU Hög Intensivt Fokuserad Ultraljud är ett alternativ till traditionell kirurgisk ansiktslyftning. Ett riktigt lyft för både ansikte och hals. Det närmaste en kirurgisk ansiktslyftning man kan komma.
Beprövad ultraljudsteknologi.
HIFU har använts säkert i över 200.000 behandlingar över hela världen.
En skonsam metod som är mycket populärt då man slipper skära i huden.

Hur fungerar det
Behandlingen stimulerar till ny kollagenbildning vilket leder till en långvarig hudföryngrande effekt. Det lyfter och stramar åt slapp hud i både ansikte och hals. Rynkor och porer reduceras och ger ansiktet ett lyft som håller i flera år.
Genom HIFU levereras hög värmeenergi till huden och underliggande vävnader utan att skada övre hudlagret.

Endast 1 behandling behövs och HIFU fungerar för alla hudtyper såväl män som kvinnor.
På en del som har mycket slapp hud kan det behövas en behandling till och då 6 månader efter den första behandlingen.

Beroende på vilket område som ska behandlas varar en behandling från 30-90 minuter.
Full effekt av behandlingen får man efter 3-9 månader. Men man ser ofta resultat direkt. Inga biverkningar.
Du kan bli lite röd och öm efter behandlingen men det går över inom några timmar. Normala aktiviteter kan återupptas samma dag.

 

 

HIFU
(Hög Intensivt Fokuserad Ultraljud)
Senaste teknologin för att göra en ansiktslyftning utan kirurgi.
Ansikte, hals, kinder, runt ögon, panna och dekolletage.
Även armar, lår, ovanför knäna och mage behandlas. 

Nedan en kund före och efter HIFU-behandling


Denna bilden till höger är före behandlingen och den bilden under är direkt efter behandlingen. Sen så jobbar HIFU- behandlingen på i 6-9 månader med att bilda nytt kollagen.

Nöjd kund

Till höger här en hals som stramas upp, bilden under är direkt efter behandling och under här en nöjd kund till där slapp hud under hakan stramas upp.


   Nedan..Före och efterbild         på en nöjd kund med                 väldigt små läppar.

Fillers 
 

Hyaluronsyra är ett
geléliknande naturligt ämne som finns naturligt i kroppen. 
Hyaluronsyrans effekter är säkra och väl dokumenterade.
Jag använder mig utav Belotero
BELOTERO BALANCE® Dermal Filler är ett injicerbart fyllmedel som snabbt integreras i huden. När den injiceras, släpper den omedelbart raderna och rynkorna i ansiktet.

Behandlingsområden
Läppar
Nasolabiala veck
Sura mungipor
Marionettlinjer
Hyalase-borttagning av filler

BELOTERO BALANCE® Dermal Filler fyller inte bara dessa linjer, det ger också en mjuk och naturlig korrigering för resultat som är unikt.
De besvärliga linjerna som bildas ovanför din övre läpp kallas vertikala läppledningar eller periorala linjer. Volymförlust i detta område leder ofta till bildandet eller fördjupningen av redan bildade marionettlinjer.
Marionettlinjer: Marionettlinjer är linjer som går nedåt från hörnen av munnen. Dessa linjer kan förvandlas till djupare veckor när vi åldras och förlorar ansiktsvolymen. 
Vad är skillnaden mellan BELOTERO BALANCE Dermal Filler och andra fyllmedel?
BELOTERO BALANCE® Dermal Filler är tillverkat av samma material (hyaluronsyra) som andra dermala fyllmedel. Det är det senaste på marknaden. BELOTERO BALANCE® Dermal Filler har unika egenskaper som gör det möjligt att anpassa sig i huden för mjuk och jämn korrigering. Produktens mångsidighet gör det tillräckligt starkt för att hantera djupa behandlingsområden som nasolabiala veck (smala linjer runt munnen), men ändå mjuka nog att behandla mer känsliga områden som vertikala läpplinjer (tunna linjer som förekommer ovanför läpplinjen).
Hur fungerar det?
BELOTERO BALANCE® Dermal Filler är tillverkat av ett material som kallas hyaluronsyra eller HA. HA förekommer naturligt som en komponent i din hud. Genom att binda till vatten plumpar den och fyller i rynkor och veck, vilket möjliggör omedelbar och jämn korrigering.
Omedelbart resultat som håller ca:6 månader eller mer.
ELOTERO BALANCE® Dermal Filler är FDA-godkänt och har genomgått testning i en klinisk studie för att bevisa dess säkerhet.
Ibland kan du uppleva mild irritation, svullnad, klåda, rodnad, blåmärken eller ömhet på injektionsstället. Dessa biverkningar går oftast över av sig själv. Om någon av dessa biverkningar kvarstår, kontakta din läkare omedelbart.

Nedan 1 månad efter fillers behandling.

Nedan. Före och efte 1 månad på en nöjd kund