Cryopen 
På under 20 sekunder fryser CryoPen bort Pigmentfläckar-Vårtor-Fibrom- Skintags- Fettknölar- Hemangioma -Seborrheic Keratoses-Leverfläckar m,m med strålande och snabba resultat.
Kryo -frysning,behandling är inget nytt. Det är känt inom dermatologi över hela världen.
  
CryoPen är en effektiv frysbehandling som tar bort oönskade hudförändringar och pigmenteringar.
CryoPen arbetar med kyla för att effektivt och snabbt reducera godartade förändringar utan att skada frisk vävnad.
Om det är födelsemärken du vill ta bort är det viktigt att du först fått dem bedömda av en läkare. 
Efter behandling med CryoPen kommer det inom några dagar bildas en sårskorpa. När sårskorpan trillar av, inom 2-4 veckor, kommer ny hud framträda. För vissa kan läkningen ta lite länge tid.

Undvik direkt solljus efter behandling och under läkningstiden.
Efter behandling kan det bli:
Svullnad och rodnad och mörkt nästan svart på det behandlade området. Och det kan ta lite tid innan den normala hudfärgen kommer tillbaka igen.
Normalt räcker det med 1 behandling men kan ibland behövas 2 eller 3 behandlingar på större fläckar eller vårtor då de kan ha djupa rötter. 
Det gör inte ont att få behandling men kan sticka lite eller svida lite både under behandlingen och en stund efteråt.

 Leverfläckar
 Pigmenteringar
 Vårtor
 Fibrom
 Hemangiom
 Sebboroiska Keratoser
 Fettknölar

 

HIFU 4D -ansiktslyft

HIFU Hög Intensivt Fokuserad Ultraljud är ett alternativ till traditionell kirurgisk ansiktslyftning. Ett riktigt lyft för både ansikte och hals. Det närmaste en kirurgisk ansiktslyftning man kan komma.
Beprövad ultraljudsteknologi.
HIFU har använts säkert i över 200.000 behandlingar över hela världen.
En skonsam metod som är mycket populärt då man slipper skära i huden.

Hur fungerar det
Behandlingen stimulerar till ny kollagenbildning vilket leder till en långvarig hudföryngrande effekt. Det lyfter och stramar åt slapp hud i både ansikte och hals. Rynkor och porer reduceras och ger ansiktet ett lyft som håller i flera år.
Genom HIFU levereras hög värmeenergi till huden och underliggande vävnader utan att skada övre hudlagret.
Hifun går på SMAS muskellagret under våra 3 hudlager och där använder man 4,5 mm som går på djupet och aktiverar musklerna till att jobba mer och stimulera föryngringen och 3 mm jobbar på kollagennybildningen som elasticiteten och har därmed en hudföryngrande effekt.
Hifu 4D det nya på marknaden har 12 linjer istället för 1 linje så ett enda skott tar ett stort område då det går 12 skott på en och samma gång. Djupare och starkare energi, snabbare behandlingar och kortare behandlingstid. 

Oftast behövs endast 1 behandling men det beror ju på ålder, hudtyp mm och HIFU fungerar för alla hudtyper såväl män som kvinnor.
På en del som har mycket slapp hud och rynkor och för oss över 50 år rekomenderar man att ta 2-3 behandlingar med 2-3 månaders mellanrum för att bevara en fräsh och fin hy sen kan man ta 1- 2 ggr om året. 

Beroende på vilket område som ska behandlas varar en behandling från 20-60 minuter. Hela ansikte + hals tar ca 40 min med 4D.
Full effekt av behandlingen får man efter 1-6 månader. Men man ser ofta resultat direkt. Inga kända biverkningar.
En del kan bli lite röda efter behandlingen men det går över nästan med en gång. Man kan även känna lite stickningar under behandlingen. Normala aktiviteter kan återupptas samma dag.

 

 

HIFU 4D
(Hög Intensivt Fokuserad Ultraljud)
Senaste teknologin för att göra en ansiktslyftning utan kirurgi.
Ansikte, hals, kinder, runt ögon, panna och dekolletage.
Även armar, lår, ovanför knäna och mage behandlas. 

Nedan en klient under en Hifu behandling och till höger en kund före och efter en HIFU-behandling.

Carbon laser peeling  (Hollywood beh)
Anti-aging-effekt

Carbon laser peeling är en behandling som skapar en finare, fräschare och hälsosammare hud. Hudföryngring. En av de mest effektiva metoder för att behandla, peela huden. 
Behandlingen passar alla hudtyper och alla åldrar och ger omedelbart resultat. 
Behandlingen är smärtfri, säker och mycket skonsam mot huden. 

En medicinskt aktiv kol-lotion läggs på huden och får torka i 15 minuter. 
Sedan används en Q-Switch Nd: YAG laser för att värma upp kolet och kolpartiklarna på huden bryts ner som har följande positiva effekter på den behandlade huden. 

Reducerar fina små rynkor, pormaskar, stora porer, fet och oljig hud, acne, acneärr, små pigmentförändringar, renar huden och tar bort döda hudceller och ökar kollagenproduktionen i huden och  dessutom ger behandlingen mer lyster och frächar upp huden omedelbart. Mycket populär i USA bland kändisar. 
Resultatet syns med det samma efter behandlingen.

 

Man kan enbart göra en Carbon Peeling behandling, men för att uppnå optimal effekt behövs 3-5 behandlingar med 2-4 veckors mellanrum.

Kontraindikationer: Gravida, ammande, cancer, epilepsi, inflammation i huden.
 

Nedan en klient som starmat upp med HIFU ovanför knät.